Окръжна прокуратура – Варна ръководи досъдебно производство по чл. 343,

...
Окръжна прокуратура – Варна ръководи досъдебно производство по чл. 343,
Коментари Харесай

18-годишен шофьор катастрофира, загина младо момиче, друго е тежко ранено

Окръжна прокуратура – Варна управлява досъдебно произвеждане по член 343, алинея 4, по отношение на алинея 3, писмен знак „ Б “, по отношение на член 342, алинея 1 от Наказателен кодекс във връзка тежък пътен случай, при който е починала млада жена, а друга е потърпевша тежко. Произшествието зародило към 05:30 часа на 22 април 2023 година в село Бозвелийско. Причините за тежката злополука се обясняват.

На място е починала 22-годишна жителка на град Провадия. Тежко е потърпевшо и 18-годишно момиче, които е настанено в болнично заведение с заплаха за живота. Водачът на лекия автомобил (18 г.), който има удостоверение за правоуправление от 20 дни, е настанен за лекуване с фрактура на ляв лакът и гръден прешлен, няма заплаха за живота му. 

Направени са проби за приложимост на алкохол и наркотични субстанции на младия мъж, чакат се резултати от тях. Извършен е оглед на местопроизшествието, конфискувани са материални доказателства, назначени са съдебно-медицинска и авто-техническа експертизи. Работата по изясняване на аргументите и събитията, довели до съдбовния случай продължава под управлението и надзора на Окръжна – прокуратура – Варна, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР