Окръжна прокуратура – Силистра ръководи две досъдебни производство за държане

...
Окръжна прокуратура – Силистра ръководи две досъдебни производство за държане
Коментари Харесай

Двама наркодилъри се изправят пред съда във Варна

 Окръжна прокуратура – Силистра управлява две досъдебни произвеждане за държане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции. По случая са арестувани двама мъже – двамата на 29 години от село Айдемир и от село Ситово.

На 16 ноември 2021 година, в град Силистра, в хода на полицейска интервенция, товарен автомобил " Мерцедес “, ръководен от 29-годишен мъж от село Айдемир, бил спрян за инспекция от чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи – Силистра.

Водачът му бил тестван с техническо средство, което отчело, че кара след приложимост на канабис. Последвала инспекция, при която в автомобила били открити 42,5 грама от същата дрога. В неговия сателит – мъж от село Ситово, също прочут на полицията, били открити 0,8 грама метамфетамин.

При последвалите претърсвания в домовете на двамата мъже били открити спомагателни количества наркотични субстанции. В Айдемир били открити 22,1 грама канабис, две електронни везни и два гриндера, а в Ситово – 4,9 грама от същата дрога.

Работата по случая продължава под управлението на Окръжна прокуратура – Силистра. Предстои покачване на обвинявания по отношение на двамата мъже и задържането им за период до 72 часа за довеждане пред съда за установяване на мярка за неотклонение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР