Окръжна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем 55- годишен мъж

...
Окръжна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем 55- годишен мъж
Коментари Харесай

Прокуратурата привлече обвиняем за смъртта на мъж след побой в Кючука

Окръжна прокуратура – Пловдив притегли като обвинен 55- годишен мъж с букви К.К. за гибелта на пловдивчанин след побой в Кючука преди близо 10 дни.
Прочетете още
Припомняме, че за случая заяви  във Facebook страницата на  „ Забелязано в Пловдив ” синът му Венци Тоневски. Той твърдеше, че не е бил известен за гибелта на татко си и е схванал от познати. Тоневски описа, че не е подържал непрекъсната връзка със своя родител, само че никой не се е сетил да му звънне, с цел да му заяви за случай.  Той съобщи още, че татко му не е имал други близки с изключение на него и негови братовчеди, които също не знаят за случилото се. След като напълно инцидентно е схванал от познати, мъжът е посетил Първо районно ръководство, с цел да получи информация, само че по думите му никой не му е обърнал внимание. 

 Според държавното обстановката се е разиграла на 08 юли 2023 година, в Район „ Южен “, а обвиненият е предизвикал по несъобразителност гибелта на 60 –годишния Тони Тоневски, в резултат на съзнателно нанесена междинна телесна щета.

Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура – Пловдив да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.

По делото се правят дейности по следствието. 

Повече по тематиката: 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР