Окръжен съд – Враца постанови да бъде взета най-тежката мярка

...
Окръжен съд – Враца постанови да бъде взета най-тежката мярка
Коментари Харесай

Окръжен съд – Враца постанови мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо мъж, обвинен в отвличане

Окръжен съд – Враца постанови да бъде взета най-тежката мярка за процесуална насила „ задържане под стража “ по отношение на Д. В.

Той е упрекнат от Окръжна прокуратура – Враца в това, че на 26.11.22 година към 20:40 ч. от дом в с. Алтимир в съучастничество, като причинител с още четирима мъже, са отвлекли В. А. (31 г.).

За задачата употребявали лек автомобил „ Ауди А 3 “. Д. В. е направил действието при изискванията на рисков рецидив, като същият е осъждан два пъти на „ отнемане от независимост “ за умишлени закононарушения от общ темперамент и осъществяването на двете санкции не е отсрочено. Освен това същият е осъждан неведнъж отвън присъдите, квалифициращи действието му като рисков рецидив. Към момента другите четирима съизвършители към момента не са привлечени, като обвинени.

При постановяването на най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ съдът одобри, че е налице обосновано съмнение за съпричастността на обвинения към закононарушението, в което е упрекнат, както и че съществуват и двете различни рискове - той да се укрие и да извърши закононарушение.

Определението на Окръжен съд – Враца може да се апелира и стачкува в законоустановения период пред Апелативен съд – София.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР