Окръжен съд – Монтана одобри споразумение между Окръжна прокуратура –

...
Окръжен съд – Монтана одобри споразумение между Окръжна прокуратура –
Коментари Харесай

Съдът реши: 8 месеца затвор за мъж, продавал наркотици в Монтанско

Окръжен съд – Монтана утвърди съглашение сред Окръжна прокуратура – Монтана и отбраната на подсъдимия А. П. А. за наказване 8 месеца „ Лишаване от независимост “ дейно и 2500 лв. санкция за нелегално държане и разпространяване на наркотични субстанции. Според документите по делото в интервала 16 юни – 16 август 2022 година обвиненият А. П. А. разпространявал от вкъщи си в село Крапчене, община Монтана, високорискови наркотични субстанции – марихуана и амфетамин, без съответно позволение и в нарушаване на Закона за надзор на наркотичните субстанции и прекурсорите. Той продал на четири лица – П. Н. Г. от Монтана, М. М. Г. от село Гаганица, М.С. И от Монтана и М.З. Ц. от Монтана, 11.67 гр марихуана и 7.82 гр амфетамин на обща стойност 304.62 лв..  
На 17 юни 2022 година при обиск в дома на А. П. А. чиновници на Министерство на вътрешните работи разкрили нелегално държан за разпространяване 2.21 гр наркоконоп на стойност 12.60 лв..
Пред съда А. П. А. – 33 годишен, със приблизително обучение, незает, осъждан, се призна за отговорен и съобщи, че непринудено подписва съглашение за наказване „ Лишаване от независимост “ за период от 8 месеца при първичен общ режим и 2500 лв. санкция за първото закононарушение. За второ закононарушение наказването е 6 месеца „ Лишаване от независимост “ при първичен общ режим. Съдът дефинира на А. П. А. едно общо – най-тежкото от двете санкции – 8 месеца „ Лишаване от независимост “ и 2500 лв. санкция в интерес на страната.
Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР