Окръжен съд – Кюстендил потвърди определението на Районен съд –

...
Окръжен съд – Кюстендил потвърди определението на Районен съд –
Коментари Харесай

Потвърдиха мярката „Задържане под стража“ на жената превозвала 10 китайски граждани

Окръжен съд – Кюстендил удостовери определението на Районен съд – Кюстендил, с които е взета мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, във връзка с Ц. С. Тя е обвинена за незаконно подкрепяне на чужденци – 10 жители на Китайската национална република да обитават и минават в страната в нарушаване на закона, за да набави за себе си имотна полза. Ц. С. е арестувана от органите на Министерство на вътрешните работи на 01.05.2023 година, в село Багренци, като закононарушението е осъществено с МПС.

Окръжен съд – Кюстендил споделя напълно доводите на първоинстанционния съд за съществуване на обосновано съмнение за авторство на действието, както и за действителната заплаха от укриване и осъществяване на друго закононарушение. Обвинението е за тежко съзнателно закононарушение по смисъла на Наказателен кодекс. Опасността от укриване се извежда от дейностите на обвинената преди нейното задържане, от няколкото адреса, на който обитава и честите й пътувания до Република Гърция. Обществената заплаха на самото действие обуславя и извода за съществуване на действителна заплаха от осъществяване на друго закононарушение.

Определението на Окръжен съд – Кюстендил, с което във връзка с Ц С. е взета най- тежката мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР