Окончателното решение, дали да се започнат преговори с Гърция относно

...
Окончателното решение, дали да се започнат преговори с Гърция относно
Коментари Харесай

Източник: Въпросът за Гърция се отлага за срещата на ЕС

Окончателното решение, дали да се стартират договаряния с Гърция по отношение на нова стратегия за кредитиране от Европейски Съюз, надали ще бъде взето на съвета на министрите на финансите на страните от еврозоната. То ще бъде отсрочено за срещата на водачите на страните от Европейски Съюз в неделя, заяви на публицистите източник, осведомен с хода на договарянията на еврогрупата. В събота съветът на министрите на финансите преглежда оценката на Европейска комисия, ЕЦБ и МВФ за финансовите потребности и устойчивостта на държавния дълг на Гърция, както и предлагането на страната за промени в подмяна на нови заеми. Целта на срещата е да се разбере, изпълнени ли са всичките условия за начало на договаряния с Гърция за нови заеми.

„ Не мисля”, е дал отговор източникът на въпрос, дали Еврогрупата ще вземе решение за начало на договарянията в нощта на неделя.

За неделя са планувани две срещи – на водачите на еврозоната и на Европейски Съюз като цяло. За коя тъкмо среща става дума, източникът не посочи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА РАЗВОЯ НА ГРЪЦКАТА КРИЗА В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР