Околосветската обиколка на Анджелина, в рамките на която промотира последния

...
Околосветската обиколка на Анджелина, в рамките на която промотира последния
Коментари Харесай

Джоли и Пфайфър ослепителни в Рим

Околосветската обиколка на Анджелина, в границите на която промотира последния си филм - "Господарка на злото 2 ", продължава с цялостна мощ, предава Dir.bg.

След като започва в Лос Анджелис, където се появи с петте си деца - Шайло, Вивиан, Пакс, Захара и Нокс, тя отпътува за Токио.

Там стъпи на аления килим дружно с най-големия си наследник Мадокс, който не съумя да се причисли към братята и сестрите си в Щатите, тъй като сега е първокурсник в университета Yonsei, ситуиран в Сеул, Южна Корея. Това бе първата среща на актрисата с Мадокс от края на август, когато тя персонално му оказа помощ да се настани в образователното заведение. Безспорно в премиерната вечер на лентата в Япония, брюнетката бе повече от щастлива в компанията на своя джентълмен.

Но, както споделят хората, всичко хубаво си има край. След представянето на продукцията на "Дисни ", звездата още веднъж стегна куфарите и отпътува за Рим, като за повторно тази година се раздели със сина си. По огромна възможност двамата ще се видят отново около Коледа, имайки поради голямото значение на празника за всяко семейство.

Сега обаче някогашната брачна половинка на Брад Пит се намира в Италия, където очарова своите фенове с появяването си. 44-годишната Джоли изглеждаше зашеметяващо, позирайки пред обективите на фотографите с колежката си - Мишел Пфайфър.

За събитието тя беше избрала ексцентричен несъразмерен топ с тънки презрамки от сбирката на Givenchy Couture в люляков цвят, който наблягаше женствеността и хубостта ѝ. Дрехата, построена от свободно спускащи се до глезените плисирани елементи, падащи на етажи с друга дължина, прикова погледите на всички с забавната си форма, наподобяваща деликатните крила на пеперуда. Надолу Анджелина носеше прав черен панталон, който бе съчетала с елегантни обувки на висок ток в същия цвят. За да добави визията си, без ненужно да отвлича вниманието от резултата на горната част на тоалета, тя само се бе спряла на чифт висящи обеци с един камък в кехлибарен цвят.

До нея прелестната Пфайфър изглеждаше също по този начин блестящо, спряла се на сатенирана кремава блуза с дълги ръкави и надиплена яка, която също беше комбинирала с черен панталон, само че с по-широка кройка, от този на Джоли. И макар че към този момент е на 61 година, сигурно никой не може да ѝ ги даде.

Наскоро "Дисни " пусна видео, което разкри подготовката на холивудската хубавица за премиерната вечер на "Господарка на злото 2 ". Клипът е сниман в новия ѝ дом, в който тя се реалокира с децата си след развода с Пит. Огромната двуетажна къща, част от фасадата на която е обрасла в бръшлян, е ситуирана в влиятелния лосанджелиски регион Лос Фелис. Тя впечатлява със своя шир и светлина. От фрагментите излиза наяве, че на първия етаж се намира просторна кухня, чийто интериор е в бялата гама, а на горния етаж е спалнята със лична баня, до които се стига по солидна вътрешна стълба. Пленителна е и добре поддържаната градина, която обкръжава парцела, повдигнат на леко нагорнище. В фрагментите, с изключение на екипът, погрижил се за визията на Анджелина, влязоха и домашните ѝ любимци - заек, куче и гущер.

В едно от последните си изявленията, което Джоли даде за сп. "Madame Figarо ", тя разкри, че след раздялата си с Брад се е чувствала изгубена, дребна и незначителна. Хубавицата показа още, че тогава е минала през извънредно комплициран интервал в живота си, през който се е чувствала засегната и тъжна. Но точно опцията, че някой ден още веднъж може да бъде щастлива е нещото, което я е държало в тези сложни моменти. Тя желае да научи децата си на това, че постоянно има вяра, без значение какъв брой тъмен може да наподобява.

Снимка: Getty Images
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР