Около семейството на Брус Уилис винаги се случва нещо интересно.

...
Около семейството на Брус Уилис винаги се случва нещо интересно.
Коментари Харесай

Брус Уилис и Деми Мур ще става баба и дядо

Около фамилията на Брус Уилис постоянно се случва нещо забавно. А и да не се случва ползата е висок, тъй като артистът продължава да бъде измежду най-популярните в света.
 Брус Уилис, Деми Мур, Ема Хеминг и фамилната коледна фотография на артиста с петте му деца
Семейната фотография на Брус Уилис с двете му дами и петте му деца

Нека Коледата да стартира

Една от дъщерите му - Румър Уилис, през последните месеци употребява профилите си в обществените мрежи, с цел да предизвика и демонстрира какъв брой е секси. А едвам преди месец от профила ѝ в Instagram стана ясно, че излиза с фронтмена на Vista Kicks Дерек Ричард Томас.

Тогава обаче не беше ясно от какъв брой време двамата са дружно, само че се смяташе, че е от най-малко няколко месеца. Явно любовта им е много мощна, тъй като още веднъж от профила на Румър в Instagram разбираме, че тя е бременна и ще става майка.

34-годишната певица и актриса показа няколко фотоси, на които се вижда бременното ѝ коремче. А на тях е и Дерек Ричард Томас, който демонстрира любовта си към нея. За момента не знаем по кое време се чака Брус Уилис и Деми Мур да станат баба и дядо, тъй като Румър не дава повече конкретика.
 Румър Уилис, Дерек Ричард Томас и това ли е новото гадже на дъщерята на Брус Уилис
Ето с кого излиза една от дъщерите на Брус Уилис

Румър Уилис е по-влюбена от всеки път

Но това ще бъде първо внуче за двамата, а наподобява, че 60-годишната Мур е много разчувствана, тъй като и тя показа фотосите на щерка си и написа, че няма самообладание да стартира ерата ѝ като баба.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР