Около половин милион тенис-експерти в България храчат ежедневно по Григор

...
Около половин милион тенис-експерти в България храчат ежедневно по Григор
Коментари Харесай

След първия ден на София Оупън има ли още някой да се чуди защо Григор отказва да играе за България!?

Около половин милион тенис-експерти в България храчат всекидневно по Григор Димитров, че отхвърля да играе за България за купа “Дейвис”. В неделя в “Арена Армеец” нямаше нито един от злобарите, с цел да се почувства компрометиран от въпроса си.

Играха двама от тримата ни най-хубави национали, тези, с които Гришо би трябвало да е част от тима за “Дейвис къп”. И какво по-точно да прави с тези момчета в един състав? Та те са от разнообразни галактики! Сашковците са свежи момчета, нелоши тенисисти, само че те няма по какъв начин да са това, което в сръбския тим останалите дават на Джокович, или в швейцарския на Федерер. Двама от играчите, с които постоянно е “отстрелван” Григор, когато откаже да играе за България. И най-важното – Джоко и Маестрото се борят за купата, а със Сашетата Григор ще драпа да не изпадне. Извинявайте, само че за един №3 в света това е антиреклама.

Иначе телеграфно от през днешния ден:

Националът на България за “Купа Дейвис ” Александър Лазов позволи поврат и макар че изигра мощен и самоотвержен дуел против босненеца Мирза Башич, не можа да прескочи първия кръг на квалификациите на тенис шампионата от сериите АТР250 в София. Лазов, който взе участие с “уайлд кард ”, завоюва първия тайбрек в мача – 7:6(2), само че във втория отстъпи с 6:7(3), а два позволени пробива в заключителната част се оказаха съдбовни – 4:6 за общо 2 часа и 29 минути игра.

Националът на България за “Купа Дейвис” Александър Лазаров отпадна в първия кръг на квалификациите на шампионата по тенис в София. Участващият с “уайлд кард” Лазаров загуби от поставения под номер 3 в пресявките Оскар Оте (Германия) със 7:6(2), 5:7, 1:6 след 108 минути в зала “Арена Армеец”.

И двамата българи отпаднаха в първия ден на София Оупън


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР