Около обяд видимостта ще се подобрява и облачността временно ще

...
Около обяд видимостта ще се подобрява и облачността временно ще
Коментари Харесай

Температурите се повишават, дъждовете спират frognews.bg

Около обяд видимостта ще се усъвършенства и облачността краткотрайно ще се раздра. По-късно единствено над планинските региони ще превали дъжд. През целия ден над Източна България ще бъде най-вече слънчево и там температурите ще са по-високи. Ще духа слаб, в източните региони – сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 22° и 27°.

 

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 20-23°. Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

 

Над планините облачността ще е забележителна, само че единствено на обособени места в масивите от западна България ще превали кратковременно. Ще духа сдържан североизточен, по високите и открити елементи – до мощен северен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 14°, на 2000 метра – към 9°.

 

Във вторник ще доминира слънчево време, само че сутринта тук-там в котловините и низините ще има ниска облачност или понижена видимост, а след обяд над планинските региони в Западна България ще се развие и купеста облачност, на обособени места ще превали временен дъжд.

 

Дневните температури ще стартират постепенно да се покачват и към четвъртък оптималните ще са най-вече сред 26° и 31°.

 

Ще доминира и слънчево време с купеста облачност в сряда и четвъртък над планините в Западна България, само че единствено на изолирани места там ще превали.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР