Около Майли Сайръс се случват прекалено много неща напоследък. В

...
Около Майли Сайръс се случват прекалено много неща напоследък. В
Коментари Харесай

Майли Сайръс отново не е сама

Около Майли Сайръс се случват прекомерно доста неща в последно време. В началото на седмицата тя постъпи в болница, с цел да махнат сливиците ѝ, като от самото начало държеше почитателите си в течение какво се случва. Ако сте следили историите ѝ в Инстаграм, евентуално сте забелязали, че след интервенцията се усеща добре и... се възвръща в компанията на артиста Коди Симпсън.

Миналата седмица двамата бяха видяни дружно, само че в този момент към този момент е публично. Той дойде в болничното заведение с букет цветя и китара, а певицата не пропусна да го покаже. „ Това сладко момче пристигна да ме види в болничното заведение и изпя най-сладката ария, която преди малко е написало за мен. “
    View this post on Instagram           
A post shared by gabby (@weakwithoutmiley) on Oct 9, 2019 at 3:14am PDT

После тя документира в Инстаграм, че Коди я е посетил още няколко пъти, а след изписването ѝ, не престават да са неразделни. Преди време той показа в изявление, че Майли е момичето, с което мечтаел да излиза още от тийнейджърските си години, и даже знаел наизуст всичките ѝ песни. Сега най-сетне получава късмет да бъде с нея.



През август, съвсем 8 месеца откакто с Лиъм Хемсуърт подвигнаха женитба в Тенеси, Майли беше изловена от папараци в компанията на Кейтлин Картър по време на отмора в Италия. Съпругът ѝ подаде документи за бракоразвод, макар че връзката ѝ с някогашната другарка на Броуди Дженър продължи едвам до края на септември. През октомври явно е ред на Коди, а двамата към този момент имат и покана за двойна среща с Хейли и Джъстин Бийбър. И без значение дали ще е с някой различен идващия месец, Майли е безапелационна:

„ Свиквайте с това да вървя по срещи – в такава фаза съм сега! “.

 
Майли Сайръс, която никой не може да укроти... и няма потребност

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР