Около две трети от руските войски, които бяха дислоцирани около

...
Около две трети от руските войски, които бяха дислоцирани около
Коментари Харесай

САЩ: 2/3 от руските войски вече са в Беларус, ще се върнат за Донбас

Около две трети от съветските войски, които бяха дислоцирани към Киев , към този момент са напуснали региона и се намират в Беларус. Това заяви пред публицисти върховен представител на Министерството на защитата на Съединени американски щати, съобщи CNN.

Войските, които са напуснали региона към Киев, " се насочват на север " и минават в Беларус, сподели служителят. По думите му Съединени американски щати считат, че войските ще бъдат наново образувани, оборудвани, може би даже подсилени с спомагателни сили и по-късно изпратени назад в Украйна, с цел да продължат да се бият другаде “.

Съединените щати считат, че тези войски ще бъдат „ употребявани в източната част на страната, в региона на Донбас “. Той добави, че яростните боеве за Мариупол не престават, само че „ няма признаци руснаците да са постигнали някакъв прогрес “ в завладяването на града. Според Пентагона съветските сили в този момент са " доста по-заети с защитата " към Херсон.

" Към момента руснаците са някак притиснати сред Херсон и Николаев. Руските войски, обаче, към този момент по-скоро се отбраняват към Херсон, в сравнение с да атакуват ", добави служителят.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР