Около 6 минути е продължило бавенето на регистратурата на жената,

...
Около 6 минути е продължило бавенето на регистратурата на жената,
Коментари Харесай

РЗИ-Враца: Около 6 минути е продължило бавенето на регистратурата на жената

Около 6 минути е траяло бавенето на регистратурата на дамата, която умря в незабавното поделение на Враца в очакване да бъдат обработени документите ѝ. Това демонстрира първичната инспекция на РЗИ-Враца.
 
„ В клипа ме шокира това, че за пациентката в безпомощно положение не се започнаха незабавни реанимационни дейности “, сподели в ефира на bTV доктор Орлин Димитров, шеф на РЗИ-Враца.

По думите му разпоредбите на всички места са идентични. Първото, което би трябвало да се направи, е незабавно лекарският екип да окаже помощ на дамата, която е била в несъответстващо положение.
 
„ По неофициална информация към 6 минути е било бавенето пред регистратурата на незабавното приемно поделение “, сподели доктор Димитров.
 
След като е била призната, лекарите са работили 40 минути по реанимационна действия. След шестата минута незабавно е била интубирана.

„ Опитали са всичко, само че за жалост е настъпил съдбовният край “, сподели още шефът на РЗИ-Враца. Според него става въпрос за случай, който би трябвало да бъде деликатно разследван.
 
„ Пуснати са инспекции за изясняване на случая и от Изпълнителна организация „ Медицински контрол “, и от РЗИ. Не желая да приказвам авансово, дано да стъпим на някаква база и да имаме някакви съответни данни за самия случай “, съобщи доктор Димитров.
 

Източник: бТВ
 
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР