Около 4000 души са се възползвали от нощния градски транспорт

...
Около 4000 души са се възползвали от нощния градски транспорт
Коментари Харесай

Около 4000 души са използвали нощния градски транспорт в столицата през първите 11 дни

Около 4000 души са се възползвали от нощния градски превоз в столицата през първите 11 дни след стартирането му. Това прави 350 - 400 души на вечер. Това сподели Антон Деспотов, шеф Дирекция „ Експлоатация “ в Центъра за градска подвижност.
Той посочи, че най-натоварени са маршрутите Студентски град – Обеля и Люлин – Младос т в дните петък и събота и добави, че досега няма регистрирани произшествия.
„ Около 4000 души, сред 350 и 400 на вечер употребяват градския нощен превоз. Хората към този момент ще почнат да разпознават нощния превоз и да го употребяват. Всеки един рейс е оборудван с най-малко две камери, които наблюдават държанието на жителите, при лидера има конфигуриран паник бутон и настрана във всеки рейс има кондуктор, който продава билети. Така няма да има никакъв даром, а и има двама индивида в рейса постоянно “, сподели Антон Деспотов, представен от Фокус.
Той разяснява още, че в края на тази седмица ще бъдат редактирани разписанията на нощните линии за по-голямо улеснение на пасажерите, а също по този начин на всяка една спирка табелите ще бъдат сменени с такива, на които ще бъдат изписани часовете на прекосяване на рейсовете от нощния градски превоз.
„ Експериментално рейсовете по нощните линии ще продължат до края на годината " , сподели още Деспотов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР