Около 40 деца бяха ваксинирани с ваксината срещу коронавирус за

...
Около 40 деца бяха ваксинирани с ваксината срещу коронавирус за
Коментари Харесай

40 деца в Бразилия получиха COVID ваксина за възрастни

Около 40 деца бяха имунизирани с имунизацията против ковид за възрастни. Инцидентът е станал в град Лусена (щат Параиба) в североизточна Бразилия. Това заяви изданието O Antagonista, базирайки се на локалните управляващи.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 472
„ Решението да се инжектира ваксина за възрастни на деца е еднолично решение на лицето, направило имунизацията ", оповестиха локалните здравни управляващи. Виновникът за случая е отхвърлен от служба, а държавната прокуратура стартира следствие. Не се оповестява за положението на децата.

На 16 декември Националната организация за хигиеничен контрол утвърди потреблението на детската ваксина против ковид на американската компания Pfizer във възрастова група от 5 до 11 години. Първата партида Commirnaty в детска доза беше доставена в страната на 13 януари. Децата над 12-годишна възраст се имунизират с имунизацията Pfizer за възрастни.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 472  Англия записва най-ниският брой инфектирани за денонощие Англия записва най-ниският брой инфектирани за денонощие  В Англия ще се слагат бустерни дози от имунизациите на всички младежи на 16-17 години В Англия ще се слагат бустерни дози от имунизациите на всички младежи на 16-17 години  Протести в цяла Франция против имунизационния пропуск Протести в цяла Франция против имунизационния пропуск
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР