Около 330 килограма канабис е открит при проведена специализирана полицейска

...
Около 330 килограма канабис е открит при проведена специализирана полицейска
Коментари Харесай

Акция антидрога в Пиринско! Ожънаха над 330 кг. в Санданско, и още...

Около 330 кг канабис е открит при извършена профилирана полицейска интервенция от полицейски чиновници на ОДМВР-Благоевград.

Действията по линия на противопоставяне на производството, съхранението и разпространяването на наркотични субстанции са осъществени през вчерашния ден на територията на община Сандански. В землището на с. Илинденци, криминалисти при РУ-Сандански разкрили две обособени ниви със засадени надлежно към 56 бр. тревисти растения с общо тегло към 144,509 кг в едната равнища и към 102 бр. тревисти растения с общо тегло към 181,230 кг във втората. На място е изработен полеви тест, на който растенията са реагирали позитивно на канабис.

В хода на профилираната полицейска интервенция, от органите на реда е тествана и употребена от 31-годишен мъж от с. Склаве селскостопанска сграда, находяща се в землището на с. Склаве, общ. Сандански, където в пластмасов бидон е открита торбичка, съдържаща към 18 грама суха тревиста маса, реагираща позитивно на канабис. От полицейските чиновници е тествано и жилището на мъжа в с. Склаве, като в една от стаите е открита към 13 грама суха тревиста маса, а в таванското помещение – към 3200 грама суха тревиста маса. Направеният полеви тест е отчел позитивен резултат на канабис. 31-годишният мъж е арестуван със заповед за задържане до 24 часа.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР