Около 300 души - представители на СДС от шестте района

...
Около 300 души - представители на СДС от шестте района
Коментари Харесай

300 членове на СДС отиват в партията на Цветан Цветанов

Около 300 души - представители на Съюз на демократичните сили от шестте региона на Пловдив и от 15 общини от региона, ще не престават политическото си бъдеще в политическия план на Цветан Цветанов " Републиканци за България ". Това оповестиха на конференция в пресклуба на Българска телеграфна агенция в Пловдив Георги Пилев, Николай Хаджийски и др.Обезпокоени сме от протичащото се в партията, от неналичието на разговор, както и от абдикацията на управлението от опцията за правене на политика. Сред членовете на партията в Пловдив и региона има обезверяване и считаме, че има отричане от идеалите на Съюз на демократичните сили, съобщи Георги Пилев.

Той добави, че към 300 членове на партията от Пловдив и региона са взели решение да продължат политическото си бъдеще в различен политически индивид. Като непосредствен до техните идеали одобряват плана на Цветан Цветанов " Републиканци за България ".

" Смятаме, че този план може да консолидира евроатлантическата общественост в България ", акцентира Пилев. Той добави, че на следващия ден отцепниците ще се срещнат в Пловдив с Цветан Цветанов, с цел да обсъдят дейностите си, а след това ще разгласят обществено взетите решения.

" Нашата дума не се чува на Национален съвет. Член съм на Съюз на демократичните сили от 30 години и по този начин не е било, дори и телефоните не си подвигат ", разяснява ръководителят на СДС-Пловдив Никола Хаджийски.Георги Пилев пък добави, че през днешния ден ще осведомят за решението си Националното управление на Съюз на демократичните сили.

За Българска телеграфна агенция по телефона Тони Симидчиева, една от учредителите на Съюз на демократичните сили в Пловдив, съобщи " Няма да оставим Съюз на демократичните сили да почине и няма да скърбим за тях. Заради тези хора трупахме години наред негативи и в този момент ще би трябвало да възстановим всичко разрушено от тях ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР