Около 3 200 000 лева се влагат в капиталовите ремонти

...
Около 3 200 000 лева се влагат в капиталовите ремонти
Коментари Харесай

Ремонтират обекти за 3 200 000 лева в община Тервел

Около 3 200 000 лв. се влагат в финансовите поправки на 50 обекта от обществената инфраструктура в община Тервел, оповестяват от кметската администрация. Дейностите в 17 от обектите към този момент са завършили. Завършиха строителните работи в новоизграждащата се черква в село Нова Камена, в която следва да бъде инсталиран направения с дарения на жители и компании иконостас. Продължава строителството и на параклиса в село Коларци, показват от общината.

Вече е освежен сватбеният салон в село Безмер. В село Орляк е ремонтирана детската градина "Слънчице ", а в двора на читалището е построена детска площадка с люлки и пейки. За новата образователна година е готова и детска градина "Първи юни " в Тервел. По финансовата стратегия на общината за детски заведения в селата са доставени тематични кътове с играчки, а за детската ясла в Тервел са закупени нови креватчета. Сред приключените обекти е и обновеното кметство в село Балик и построената модулна постройка за кметската администрация в Бонево. Преасфалтирани са и улици в селата Попгруево и Безмер, допълват от общината.

Сключени са контракти за ремонт на улици в Орляк, Кочмар, Кладенци, Ангеларий, Полковник Савово, както и за слагането на изкуствени неравности за ограничение на придвижването по републиканските пътища, които минават през села в общината, осведомят от кметската администрация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР