Около 20 дни вече ген. Кирчо Киров е под домашен

...
Около 20 дни вече ген. Кирчо Киров е под домашен
Коментари Харесай

Ген. Киров разказа как държавата се гаври с него

Около 20 дни към този момент ген. Кирчо Киров е под домакински арест.

Припомняме ми, че някогашният шеф на Националната разследваща работа е под домакински арест след решение на Военно-апелативния съд. На 22 януари той беше наказан на 15 години затвор и конфискация на половината от притежаваното имущество. Киров е обвиняем за това, че от 2007 година до 2011 година в съучастничество с шеф отдел е присвоил от бюджета на службата 5,1 млн. лева

„ Чувствам се доста потиснат от тази подигравка и принуда. Цялото ми семейство се усеща афектирано на страната, която е наложила подобен режим по отношение на мен “, съобщи Киров пред Bulgaria ON AIR. „ Всичко е една политическа принуда. Всичките каузи против мен са политически. Чувствам се предаден от целия политически хайлайф в страната “, сподели той.
„ Имаше опити брачната половинка ми и синът ми да бъдат освободени от работа. Атаката, която стартира против мен през 2012 година се придвижва върху тях “, показа ген. Киров.
„ Притеснявам се за сигурността си, тъй като съм получавал закани по телефона и персонално от няколко лица “, сподели той и разясни, че все пак живее в този момент със самочувствието на български военачалник и не се срами от нищо.

„ Подготвям се в този момент да напиша една книга за професионалния си път, за персоналния си живот “, описа още ген. Киров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР