Около 15 септември ще имаме готовност да говорим за кандидатите

...
Около 15 септември ще имаме готовност да говорим за кандидатите
Коментари Харесай

ГЕРБ съобщи кога ще обяви кандидатите си за кметове

Около 15 септември ще имаме подготвеност да приказваме за претендентите ни за кметове. Ако ме питате за Бургас особено си е Димитър Николов. Това разгласи в Бургас водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Второто име за идните локални избори, което той уточни, беше това на сегашния кмет на Община Поморие Иван Алексиев. 

В града Борисов дойде, с цел да прегледа новата Национална онкологична болница „ Дева Мария “, чието създаване стартира през 2021 година. Проектът се осъществя от притежателя на Университетската многопрофилна болница „ Дева Мария “ - Семир Абумелих, който разкри, че цената му е над 73 млн. лв.. Новата болница ще се разполага на 12 000 квадратни метра разгъната застроена повърхност и ще бъде обвързвана с топла връзка на пет равнища с до момента съществуващата болница „ Дева Мария “.

„ Наша съществена цел е да понижим потока на български пациенти към Турция, Германия и други страни. Разполагаме с най-хубавите български лекари, в това число и такива, които работят в чужбина ", сподели Абумелих, който показа на Борисов главните елементи на новото лечебно заведение. 

 

Пред публицисти Бойко Борисов сподели, че болничното заведение разполага с един от общо четирите в Европа най-модерни апарати за лекуване на онкологично заболели пациенти. „ Много значимо е това, че съумяваме да върнем българските експерти от чужбина още веднъж в България. Това е огромна работа, тъй като доста фамилии... ето в този момент сега сестра ми е болна от рак, са изумени от този камшик на нашето съвремие ", сподели Бойко Борисов. 

Пред Българска телеграфна агенция от болничното заведение показаха, че формалното откриване  е планувано за 8 септември тази година. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР