Около 15.19 ч. в Районно управление – Сунгурларе е получено

...
Около 15.19 ч. в Районно управление – Сунгурларе е получено
Коментари Харесай

Товарна кола уби дете край Добричко село, близките се саморазправиха с водача – мъртъв е

Около 15.19 ч. в Районно ръководство – Сунгурларе е получено известие за пътен случай в региона на с. Прилеп, при който товарен автомобил, с варненска регистрация, ръководен от 57-годишен мъж от Аксаково, обл. Варна, блъска 6-годишно момченце от с. Везенково, евентуално ненадейно пресякло платното за придвижване. От ПТП детето починало на място, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Бургас.

Своевременно към мястото на случая се отправили близки родственици на момченцето, които чествали наоколо персонален мотив. По думите на сателит на 57-годишния мъж с него почнала разпра. Свидетелят съумял да избяга и е откаран със инцидентен превоз отвън с. Прилеп, откъдето съумява да алармира на тел. 112 за осъществените дейности.

Дошлите на място полицейски чиновници установили гибелта на 57-годишния лидер. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Към момента се прави оглед и се организират процесуално-следствени дейности за определяне на аргументите за гибелта на лидера.

До привършване на огледа пътят през Ришкия проход е затворен. Трафикът се пренасочва по обходни направления. Регулирането на придвижването се реализира от чиновници на „ Пътна полиция “ при Районно ръководство – Сунгурларе.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР