Около 13:50 ч. на 16.03.2017 г., на кръстовището на ул.

...
Около 13:50 ч. на 16.03.2017 г., на кръстовището на ул.
Коментари Харесай

Затвор и глоба за подкуп на автоконтрольори в Самоков

Около 13:50 ч. на 16.03.2017 година, на кръстовището на ул. „ Наум Хаджимладенов “ и бул. „ Искър “ в гр. Самоков, подсъдимият И.Е. направил опит да подкупи длъжностни лица, заемащи отговорно служебно състояние.

За да ги убеди да не му сформират акт за определяне на административно нарушаване за шофиране без колан, той дал на извършващите инспекция младши автоконтрольори в група „ Охранителна полиция “ в районно управление (на МВР) Министерство на вътрешните работи Самоков при ОДМВР-София парична сума в размер на двадесет лв.. Вместо това за осъщественото от него действие И.Е. е бил притеглен от Окръжна прокуратура – София към наказателна отговорност. След привършване на следствието делото е било импортирано за разглеждане и решение с обвинителен акт.

Съдът е признал подсъдимия И. Е. за отговорен, като го е осъдил на шест месеца „ отнемане от независимост “, чието осъществяване е отсрочено за период от три години, и му е наложил санкция в размер на петстотин лв.. Присъдата не е влезнала в законна мощ и предстои на обжалване пред Софийския апелативен съд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР