Около 120 пожарникари и 20-ина пожарни коли успяха да потушат

...
Около 120 пожарникари и 20-ина пожарни коли успяха да потушат
Коментари Харесай

Пожар горя в хотел в Лондон, няма пострадали

Около 120 пожарникари и 20-ина пожарни коли съумяха да потушат зрелищен пожар, избухнал нощес в 5-звездния лондонски хотел " Мандарин Ориентъл ", намиращ се наоколо до френското посолство и магазина за първокласни артикули Хародс, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес. Над постройката се извиха кълба от гъст черен пушек.

Сигналът е бил подаден в 15:55 ч. (17:55 ч. българско време). Огнеборците се отзоваха единствено за броени минути и час по-късно димът към този момент бе доста по-рядък. Намиращите се вътре хора и чиновници - близо 300 души - бързо бяха изведени в прилежащия Хайд парк. Там им се раздаваха храна и вода в очакване на указания. Пожарникарите с противогази претърсиха цялата 12-етажна постройка, само че не откриха вътре останали хора.

Хотелът разполага със 198 стаи и жилища. Причината за пожара не е ясна. Едно от догатките е, че той е стартират от виещи се по фасадата на 116-годишната постройка растения. Един очевидец, представен от АП, сподели, че служащи са правили нещо на покрива на хотела, който наскоро бе главно ремонтиран.

Улицата пред първокласния хотел в централния и влиятелен лондонски регион Кенсингтън бе затворена, което аргументи мощни автомобилни тапи в региона по време на пиковите часове.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР