Около 1.40 часа тази нощ полицейски патрул забелязал пред входа

...
Около 1.40 часа тази нощ полицейски патрул забелязал пред входа
Коментари Харесай

Момче стигна до токсикология, след като пило алкохол от чужда чаша в дискотека в Правец

Около 1.40 часа тази нощ полицейски патрул забелязал пред входа на дискотека в центъра на Правец момче във очевидно нетрезво положение, което повръщало.

Униформените се пробвали да схванат повече за положението на младежа и организирали завеждането до Спешното, което се намирало в непосредствена непосредственост. След като било прегледано, момчето е превозено до токсикологията на столична болница , оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Младежът имал родителска декларация, разрешаваща визитата му в нощното заведение, само че родителите му декларирали пред полицията, че тя не е подписана от тях. Момчето е било съпроводено до Спешна помощ от двама младежи, които са разпитани. Пред тях то е споделило, че е пило алкохол от чашата на чужд в дискотеката , за което съжалява. От извършените първични диалози със очевидци не са открити данни за приложимост на други субстанции, с изключение на алкохол.
 17-годишен пийнал и без брошура катастрофира с крадена кола в Шуменско
17-годишен пийнал и без брошура катастрофира с крадена кола в Шуменско

Младежът не е потърпевш съществено

По информация от бащата на малолетния, през днешния ден той е изписан от болничното заведение в положително общо положение .

Изясняванет се всички обстоятелства и условия по случая, преглеждат се записи от камерите за видеонаблюдение, откриват се всички лица от обкръжението на младежа, снемат се сведения от тях и родителите му.

Ще бъде осъществена обстойна инспекция на нощното заведение - документи, пропускателен режим във връзка с малолетни и малолетни и предлагането им за консумация на алкохол и други нездравословни за здравето вещества. Всички събрани материали ще бъдат докладвани по подготвеност в Районна прокуратура-Ботевград.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР