Около 1.00 часа днес патрулиращ по автомагистрала Тракия екип на

...
Около 1.00 часа днес патрулиращ по автомагистрала Тракия екип на
Коментари Харесай

Родната полиция ни пази! Служител на МВР шофира бус с 31 мигранти на АМ Тракия

Около 1.00 часа през днешния ден патрулиращ по автомагистрала " Тракия " екип на бранш " Пътна полиция " алармирал в оперативната дежурна част на регионалната дирекция за подозрителен микробус, който пътува към София.

След основана незабавна организация, в региона на 120 км транспортното средство е спряно от чиновници на Зонално жандармерийско ръководство Пловдив, а вътре е открита група от 25 млади мъже без документи за идентичност, самоопределящи се за афганистански жители. Задържан е и водачът, от Харманли. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Минути след 8,00 часа още веднъж последвала сходна бърза съгласуваност и съгласувани дейности сред чиновници на полицията и жандармерията и в региона на 119 км е прекратено придвижването на различен бус, придвижващ се към столицата.

При оглед в него са открити други 31 мигранти, също представящи се за жители на Афганистан. Арестуван е лидерът, който е чиновник на Министерство на вътрешните работи и по случая е формирано следствено дело. Активните процесуално-следствени дейности не престават.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР