Около 08:20 ч. на 26.05.2020 г., на пешеходна пътека на

...
Около 08:20 ч. на 26.05.2020 г., на пешеходна пътека на
Коментари Харесай

Арестуваха водача, блъснал майка и детето ѝ във Варна

Около 08:20 ч. на 26.05.2020 година, на пешеходна пътека на бул. „ Цар Освободител ", кръстовището с ул. „ Ана Феликсова “ във Варна, поражда ПТП, при което от лек автомобил „ Пежо 607 “ са блъснати майка на 41 година с дете на 6 год. Пострадалите са откарани в болница, където за детето са открити травми на лакът, коляно и лице и строшаване на челен горен зъб и травма на крайник на майката. Оказана им е здравна помощ и по-късно са ориентирани за домашно лекуване.

Водачът, позволил ПТП-то, е напуснал мястото на произшествието. При извършените незабавни оперативно – издирвателни дейности, след към час в кв. „ Възраждане " е открита укритата кола. Малко покъсно е открит и арестуван и лидерът – 40-годишен мъж от Варна, недееспособен (лицето в никакъв случай не е имало Свидетелство за ръководство на МПС), осъждан, (с ефикасна присъда) за владение на опиати, с престъпни регистрации за ръководство на МПС след приложимост на алкохол над 1,2 промила и за кражба.

По случая е формирано досъдебно произвеждане под надзора на Районна прокуратура – Варна. На мястото на произшествието, както и на изоставения автомобил са осъществени огледи. Водачът е арестуван за период до 24 ч., взети са му кръвни проби с оглед установяне съществуване на алкохол и/или наркотични субстанции. Работата по случая продължава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР