Оклахома Сити Тъндър записа пореден успех, като в жертва му

...
Оклахома Сити Тъндър записа пореден успех, като в жертва му
Коментари Харесай

Мело мина гросмайсторска кота при успех на Оклахома

Оклахома Сити Тъндър записа следващ триумф, като в жертва му се трансформира Детройт Пистънс, само че цялата вечер принадлежеше на звездата Кармело Антъни. Крилото означи своята точка номер 25 000 по време на дуела и стана едвам 21-ият баскетболист, който доближава до тази кота в НБА.

Иначе "Гръмотевиците " нямаха особени усложнения против представителя на Източната конференция и го победиха със 121:108. Резултатът изобщо не предава вярно превъзходството на гостуващия тим, тъй като най-после той игра най-вече с запасите.

Когато това се случи, "Буталата " наваксаха малко от изоставането си, само че от дълго време беше ясно кой ще е спечелилият в този мач. Иначе Мело стигна до историческата граница след тъкмо изпълнен свободен удар 8:30 минути преди края на третата четвърт.

След това добави още четири точки и приключи общо с 21. И въпреки да не беше най-резултатен за отбора си, всички заедно посветиха успеха на него, както и на контузения тежко в третата част Андре Робъртсън, който може да отсъства до една година поради скъсано пателарно сухожилие.

Иначе Ръсел Усетбруук записа следващия си трипъл-дабъл с 31 точки, 13 асистенции и 11 битки. Пол Джордж добави 26 точки и по този начин триото им дружно с Антъни за следващ път се оказа неудържимо за съперника.

С този триумф Оклахома Сити е на петата позиция в Западната конференция и продължава победната си серия. Детройт пък остава тъкмо под местата за плейофите на Изток, като изостава в битката с Милуоки за осмата позиция.

Резултати от мачовете в НБА от нощта на събота против неделя:

Детройт Пистънс - Оклахома Сити Тъндър 108:121

Индиана Пейсърс - Орландо Меджик 114:112

Атланта Хоукс - Вашингтон Уизардс 104:129

Маями Хийт - Шарлот Хорнетс 95:91

Голдън Стейт Уориърс - Бостън Селтикс 109:105

Денвър Нъгетс - Далас Маверикс 91:89

Минесота Тимъруулвс - Бруклин Нетс 111:97
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР