Оказва се, че от тазгодишното издание на Един за друг“

...
Оказва се, че от тазгодишното издание на Един за друг“
Коментари Харесай

Виктория и Явор печелят „Един за друг“

Оказва се, че от тазгодишното издание на „ Един за различен “ като спечелили ще излязат двойката Виктория Кузманова и Явор Зайн.

 

Това издават хора от кухнята на сантименталното шоу.

Снимките на риалитито са завършили още преди няколко седмици и както сами се досещате, екипът е наясно с това коя е двойката-победител.

 

Бившата адреналинка от „ Господари на ефира “ Виктория и възлюбеният й Явор, съумяват да надвият Иван и Александрина в последната оспорвана борба и да сграбчен огромната премия от 100 000 лева

 

Както към този момент стана ясно още преди няколко епизода, Виктория, която има личен салон за хубост и работи като маникюристка има намерение да вложи част от извоюваната сума в разширение на бизнеса.

 

Както към този момент стана ясно, тв изявата по никакъв начин не е далечна за Виктория и Явор – тя се изявяваше като адреналинка и танцуваше разголена пред очите на Зуека и Рачков, до момента в който възлюбеният й Явор взе участие в „ Сървайвър “ през 2014 година, когато шоуто бе снимано в Камбоджа.

 

Двойката са дружно от 10 години и имат едно дете. Въпреки желанието на Виктория за още една рожба, тя не среща схващане от страна на Явор. Към момента възлюбеният й към момента не й е предложил и брак, защото счита, че той скапва цялата магия. За него подписът е изпразнен от смисъл.

 

Тези две аргументи стават мотив за раздялата на двойката. Те са били разграничени близо половин година, само че малко преди да влязат в риалитито, решили да си дадат още един късмет.

Голяма част от феновете обаче са на мнение, че тази двойка, както и Александрина и Иван, не стигнаха до финала със лични старания, а бяха избутани до такава степен. Очевидно това е следващото предаване, което сервира горчиво отчаяние на феновете от това, че всичко е авансово нагласено.

Инфо: Уикенд

Тагове: Виктория Кузманова Явор Зайн Александрина и Иван „ Един за различен “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР