Оказва се, че младият ИТ специалист, достигнал до и разпространил

...
Оказва се, че младият ИТ специалист, достигнал до и разпространил
Коментари Харесай

Министър Горанов и заподозрения хакер на НАП живеят и работят на един и същи адрес

Оказва се, че младият ИТ експерт, достигнал до и популяризирал данни на 5 милиона български жители, работи под прозорците на финансист №1 в страната.
 Пуснаха Кристиян Бойков от ареста  Основателят на Софт Уни: Кристиян е наклеветен, уликите против него - фалшификат  Кристиян показвал по малкия екран по какъв начин се крадат персонални данни месеци преди Национална агенция за приходите  Хакерът на Национална агенция за приходите е Кристиян от Пловдив, преди 2 година проникнал и в системата на МОН
20-годишният Кристиян Бойков работи в първокласния комплекс " Есте " - там е офисът на компанията за киберсигурност, чийто чиновник е той. В него е и апартаментът, който населява финансовият министър Владислав Горанов и публично се води благосъстоятелност на брачната половинка на кръстника на министъра Иван Сариев - Снежана.

Апартаментът е платен от 2011 година за 195.6 хиляди евро в " Есте пропъртис ", дъщерно сдружение на " Адванс пропъртис ", в което съдружници са Кирил и Георги Домусчиеви.

Кристиян Бойков беше арестуван, а през вчерашния ден - освободен, откакто Софийската градска прокуратура реши да му наложи мярка за неотклонение „ Подписка “ и е подреди той да бъде пуснат от ареста.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР