Оказва се, че жените правят най-важните неща много по-добре от

...
Оказва се, че жените правят най-важните неща много по-добре от
Коментари Харесай

С какво жените превъзхождат мъжете?

Оказва се, че дамите вършат най-важните неща доста по-добре от мъжете. Всъщност в актуалния свят на дамата е предоставена ролята на пазителка на огнището. По-слабият пол от дълго време е престанал да бъде слаб, макар че мъжете обезверено не желаят да го признаят.

Не можете да спорите с науката. И учените получават от ден на ден и повече доказателства, че в доста връзки дамите са много по-способни да дават късмет на мъжете. С какво дамите превъзхождат мъжете?

Шофиране

Статистиката демонстрира, че дамите водачи са по-точни от мъжете. Това частично се дължи на обстоятелството, че дамите имат по-добре развито периферно зрение. Човек вижда единствено това, което е пред него и не се разсейва от дреболии. Така че анекдотът за маймуна с гранатата може да бъде насочен към представителите на мощния пол с чиста съвест.
Змийско царство: Как да оцелеем в неприветлив дамски екип
Не на вятъра женският колектив постоянно се съпоставя със серпентариум, а жителите им постоянно се съпоставят с типове влечуги. Освен това, у д...
Прочети повече
Справяне с доста задания

За да стартират нов бизнес, мъжете би трябвало да завършат предходния, а дамата може да се оправи с няколко задания по едно и също време. Въпросът е в структурата на мозъка: мъжкият е разграничен на няколко секции и в него има по-малко връзки сред полукълбата. Една жена може по едно и също време да готви вечеря, да гледа децата и да приказва по телефона.

Те приказват и мислят

Науката е потвърдила, че дамите са по-приказливи. Дамите произнасят към 20 хиляди думи дневно, до момента в който мъжете единствено 1500. Факт е, че мъжете имат единствено един център, виновен за речта, в лявото полукълбо на мозъка, до момента в който дамите имат два, и то в двете полукълба. Развитата тирада оказва помощ на дамите и да мислят по-добре от мощния пол.

Разграничаване на цветовете
Женски привички, които карат мъжете да се влюбват
Жените знаят по какъв начин да влюбват мъжете в себе си. Този развой не изисква специфични старания от тяхна страна. Дори някои са уверени,...
Прочети повече
Отдавна е потвърдено, че мъжете и дамите възприемат цветовете по друг метод, и въпросът тук не е в структурата на окото. Целият " трик " е по какъв начин мозъкът, под въздействието на тестостерона, обработва сигналите на органите на зрението. Мъжкият мозък на практика не " вижда " нюанси. Следователно имената на цветовете " пясък ", " праскова ", " кафе " в мъжкия смисъл просто не съществуват.

Справяне със напрежението

Въпреки че дамите са по-емоционални, те се оправят със напрежението по-добре от мъжете. Хормонът естроген е виновен за женската резистентност на стрес, която е в положение да блокира отрицателните признаци, породени от нараснал стрес. Освен това дамите просто са привикнали да приказват намерено.

Усет към миризми

Жените са в положение да усещат освен ежедневните аромати. Освен това учените са открили, че за това една жена се нуждае от не повече от три секунди. Природата е надарила дамите със способността да избират най-силния мъж по миризма. По отношение на миризмата дамите просто нямат равни.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР