Оказва се, че естрадната легенда Лили Иванова е била на

...
Оказва се, че естрадната легенда Лили Иванова е била на
Коментари Харесай

Лили на косъм да влезе във „ВИП Брадър“


Оказва се, че естрадната легенда Лили Иванова е била на косъм да е измежду участниците в един от по-ранните сезони на „ ВИП Брадър “.

 

Разкритието бе направено едвам в този момент от първия основен редактор на паметното риалити Ники Николов в изявление за седмичника „ Филтър “. От няколко години насам той е сценарист на „ Фермата “, което се излъчва в ефира на bTV.

 



От разкритията на тогавашния главен сценарист на „ ВИП Брадър “ излиза наяве, че се водели интензивни договаряния с певицата и тя даже била пред сключване на контракта.

Посредник в договарянията бил Ники Кънчев, който е извънредно непосредствен с изпълнителката на „ Детелини “ и тя му е гласувала цялостно доверие.

 

Препъни-камък в съвсем уредената договорка обаче се оказало странното изискване на примата да спи в обособена стая, в която няма камери. Освен това поискала по време на общите фотоси при никакви условия да не бъде сниман един от профилите й, което би затруднило извънредно доста монтажа на епизодите.

 

Николов разкрива, че защото в случай че спазят изискванията, трябвало да трансформират цялото предаване поради нея, се отказали от присъединяване й. въпреки да не прецизира точната сума на хонорара, пожелан от звездата, в изявление пред журналиста Антон Стефанов, той прецизира, че не е бил 1 млн. лева, защото договарянията се провеждали в ранните години на риалитито, когато нямало кой да й даде такава голяма сума.

 

След това прецизира, че най-високият хонорар за времето си е получил Азис в размер на 100 бона.

По всяка възможност Лили е щяла да взе участие във втория сезон на „ ВИП Брадър “, който бе излъчен през далечната 2007 година В него присъединяване взеха Венета Райкова, Тишо, Азис, Катето Евро, Деси Слава и други

 

Предвид обстоятелството, че по това време Лили не е била в най-хубавата си позиция, евентуално би се съгласила на присъединяване против порядъчен хонорар, настояват осведомени.

От най-близкото й обграждане издават, че към днешна дата певицата никога не би приела сходно предизвикателство.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР