Оказва се, че Бритни далеч не е единствената във фамилията

...
Оказва се, че Бритни далеч не е единствената във фамилията
Коментари Харесай

Сестрата на Бритни изтрещя тотално

Оказва се, че Бритни надалеч не е единствената във семейството си с душевен срив – по-малката й сестра също й съществени душевен проблеми и е много лабилна. Макар да е диагностицирана с биполярно разстройство, не си приема постоянно предписаните й лекарства.

 

Джейми Лин Спиърс не е известна като по-голямата си сестра Бритни, а и по този начин и не получава по този начин мечтаната от нея кариера на актриса. Към днешна дата постоянно се появява по излъчвания, където публиката открива, че и тя като сестра си „ не е доста в час “.

 

Всеизвестен е фактът, че в фамилията на Спиърс царуват много комплицирани връзки. От дълги години роднините се карат между тях и няма никакви изгледи тази омраза в миналото да спре. Бащата на Бритни счита, че тя още веднъж би трябвало да бъде сложена под негово наставничество поради несъответстващото й държание по време на развода. Сестра й пък упорства той да й разреши сама да ръководи живота си. И въпреки Джейми Лин да твърди, че е на страната на Бритни, в нередки случаи държанието й демонстрира тъкмо противоположното.

Наскоро 32-годишната Джейми стана участник в новия сезон на риалити шоу за оцеляване „ Аз съм звезда, измъкни ме отсам! “, в което звездите живеят в джунглата и се пробват да оцелеят в дивите условия. За победа в надпреварата пък получават опция да се насладят на богатствата, които дава цивилизацията.

 

По време на едно от интервютата, Джейми бе запитана за отношението към музиката в фамилията й, на което тя отговори: „ Майка ми постоянно свиреше на пиано “. Репликата й възмути почитателите на Бритни, защото сестра й даже не си направи труда да я спомене, а и да не пропущаме обстоятелството, че въпреки всичко звездата е считана за една от главните поп певици през последните 25 години макар, че не се е появявала на сцената от много време.

 

Освен това феновете на риалитито недоволстват, че във всеки епизод Джейми Лин не прави нищо друго, с изключение на да плаче за това, че й липсвали децата и нормалните условия на живот. В последно време тя се появява пред камерите все по-често подута от рев, а в един от епизодите даже направи опит да се самонарани, само че бе избавена от екипа на предаването.

 

И въпреки родителите й да вярвали, че от нея ще стане невероятна актриса, през 2008 година всичко се трансформира ненадейно. Едва 16-годишна Джейми забременява и взема решение да задържи детето. По-късно разкрива, че родителите й я убеждавали да направи аборт, само че тя била непреклонна. Към днешна дата със брачна половинка й Джейми Уотсън имат три дъщери. И тя като сестра си е много ексцентрична и постоянно изпада в депресивни положения. Неотдавна тя призна персонално, че е диагностицирана с биполярно разстройство и би трябвало да приема медикаменти, само че от време на време ги пропуща.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР