Оказа се, че има още един пострадал от тежката катастрофа,

...
Оказа се, че има още един пострадал от тежката катастрофа,
Коментари Харесай

Трета кола е пострадал при тежката катастрофа на АМ "Тракия"

Оказа се, че има още един потърпевш от тежката злополука, която стана по-рано през днешния ден в региона на Раковски. Освен двата автомобила и тира, които са със съществени вреди, а двама души от фолксвагена починаха, още един автомобил, пътуващ от Пловдив за Бургас, е със спукана гума поради случая, написа trafficnews.bg.

" Връщах се от Пловдив и на пътя имаше много части, разхвърчали се от блъсналите се коли от другата страна на автомагистралата. Минах през елементи от едната кола и спуках гума ", описа потърпевшият водач.

Сигналът за тежката злополука е подаден през днешния ден към 16.25 часа. От полицията оповестиха, че фолксваген се блъснал в аварирал тир в спешната лента. Фолксвагенът се е завъртял и бил блъснат от мерцедес. На място умрял лидерът на фолксвагена, 83-и набор, и пътничка 80-и набор. Шофьорът на тира, който е бил отвън него, е откаран в болница. Леко потърпевш е и водачът на мерцедеса.
Телата на двамата починали - 35-годишен мъж и 38-годишна жена, към момента са на платното.

Движението на автомагистралата към този момент е възобновено, оповестиха от Пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР