Оказа се, че фолкпевицата Мария е изтъкана от комплекси. Миньончето

...
Оказа се, че фолкпевицата Мария е изтъкана от комплекси. Миньончето
Коментари Харесай

Ужас! Вижте какво направи Мария с краката си СНИМКА

Оказа се, че фолкпевицата Мария е изтъкана от комплекси. Миньончето не може да преживее обстоятелството, че е джобно гадже и въпреки доста мъже да го намират за привлекателно, тя го причислява към минусите си.

Изпълнителката на " Не те обичам " продължава да си мечтае да бъде 1.70-1.80 см и не съумява да се помири с обстоятелството, че това няма по какъв начин да се случи. Намерила е обаче някакво решение, което за момента я удовлетворява и съумява да излъже почитателите си, че е по-висока в сравнение с в действителност е.

Наблздаваме, че на фотосите в обществената мрежа Мария изпъва фигурата си, а също по този начин талията й става по-тънка, прасците и краката - по-прави. Това се следи на професионалните й фотоси, само че излезе ли някой фотос от нейно присъединяване, магията изчезва.



Хубавото в тази ситуация е, че Мария има доста рядко участия и може умерено да заблуждава почитателите си в обществените мрежи. Ние обаче се добрахме до фотоси, които демонстрират, че в действителност чалга дивата е надалеч от съвършените форми, които на които се радва само след намесата на фотошоп.

Оказа се, че Мимето попрекалява с издължаването, а онлайн в действителност наподобява като нисичка тапичка с къси крачка, които не са дебели, само че и не са толкоз тънки, колкото ни ги показва в мрежата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР