Охранителят Богдан Асенов, който засне скандално видео вчера, говори в

...
Охранителят Богдан Асенов, който засне скандално видео вчера, говори в
Коментари Харесай

Богдан Асенов за скандала с колата на НСО: С очите си видях как Десислава Радева слезе от автомобила и отиде в магазин за рокли

Охранителят Богдан Асенов, който снима скандално видео през вчерашния ден, приказва в „ Здравей, България ” приказва по Нова Тв. Той снима по какъв начин автомобил на НСО е нарушил разпоредбите на пътя в София и е спрян от чиновник на КАТ. Вътре в автомобила на НСО е била Десислава Радева. Последвал е скандал сред охранителка на НСО и чиновник на КАТ.

Съпругата на президента публично разгласи, че не е била в колата, само че Богдан Асенов твърди, че е видял по какъв начин слиза от нея.



Ето какво сподели Богдан Асенов:

„ Кола на НСО влезе в насрещното с по-голяма скорост от допустимата, второ, че влезе в насрещното. Колата стопира, от задната врата слиза охранителката, сега, в която отваря вратата, слиза ж-а Радева, със личните очи съм я видял. Небрежно облечена, с опашка, влиза в срещуположен магазин за рокли.

Тя може да твърди, каквото желае, аз имам вяра на очите си, че е видях по какъв начин слиза. Бърза да смени роклите, евентуално отново ще има някакво пътешестване. Г-жа Радева идва тук супер постоянно, в месеца най-малко два или три пъти, това не е първо нарушаване на водача да влиза в насрещното и да стопира както си желае.

На клипа се вижда, че колата е спряна в вярната посока, в тази ситуация до момента в който аз видях тази ситуция, по какъв начин слезе госпожа Радева, аз приказвам с мой непосредствен другар и той ми сподели да фотографирам, и в това време, до момента в който беше там колата, пристигна човек от КАТ и направи забележка, за какво е в насрещното. Спорят кой от какъв брой години е в системата. Катаджията сподели, че от 16 годи е в системата, охранителката сподели, че е от 18 години и попита за какво постоянно имаме проблеми НСО с КАТ. В същото време водачът стоеше спокойно като дисциплиниран възпитаник.

Г-жа Радева споделя, че не е била в колата. Да, когато стана скандал, тя беше в магазина. После обаче не видях да си потегля със същата кола, очевидно си е отпътувала с друга. ”



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР