Огромно задръстване по всички изходи парализира София. Трудното придвижване навсякъде

...
Огромно задръстване по всички изходи парализира София. Трудното придвижване навсякъде
Коментари Харесай

Огромно задръстване блокира София

Огромно запушване по всички изходи сковава София.

Трудното напредване на всички места стартира още в ранния следобяд от Орлов мост в посока Пловдив. Поройният дъжд затрудни още повече обстановката. По Цариградско шосе към Горубляне, както и по Ботевградско шосе, по Симеоновско шосе и по Околовръстното на столицата служители на реда от Пътна полиция контролират към момента трафика. Очаква се до края на вечерта над 300 хиляди автомобила да изоставен града, оповестява Дарик.

Километрични опашки се оформиха и по границата ни с Гърция и Сърбия.

Чакането от българска страна за влизане в Гърция на граничния пункт "Кулата " доближи 4 часа, а опашката от коли е 5 километра. Проверките на пътуващите с деца е по-продължителна и изисква по-дълго време, изключително на тези, съпътстващи малолетни и малолетни, които би трябвало да показват заверена декларация за това, че детето може да напуща страната.

Километрична опашка има и на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Калотина ", само че за влизане в България от сръбска страна и се чака към два часа. Мнозина от чакащите са турски жители, прибиращи се в родината си за лятната почивка.

От Агенция "Пътна инфраструктура " припомнят, че ремонтът на виадукта на 20-и километър на автомагистрала "Тракия " е завършил и придвижването към този момент е пуснато, което ще облекчи пътуването до южното Черноморие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР