Огромни колони руска военна техника влизат на територията на Донбас,

...
Огромни колони руска военна техника влизат на територията на Донбас,
Коментари Харесай

Огромни колони бойна техника влизат в Донбас, готви се ликвидиране на обкръжените украински войски

Огромни колони съветска военна техника влизат на територията на Донбас, написа " Русская весна ". От фрагменти, снимани от репортери на изданието, се вижда, че бойни машини и камиони със знака Z безусловно се носят по пътищата в посока към ДНР и ЛНР.

Тези сили, дружно с армиите на двете национални републики ще завършат ликвидирането на окупационните украински войски в Донбас, твърди изданието.

За идната атака заяви и английското министерство на защитата - съгласно него съветските въоръжени сили наподобява се пробват да обкръжат украинските сили, които се борят в сепаратистките райони в източната част на страната. Руските сили напредват в южна посока от региона към Харков и в северна посока от Мариупол, се споделя в прессъобщение на министерството от тази заран, представено от Асошейтед прес и Българска телеграфна агенция.

Фронтовите линии в Северна Украйна остават " значително статични " и украински контраатаки пречат на съветските сили да се реорганизират, твърди ведомството.

Британското министерство заяви нощес, че Русия продължава да нанася удари по цели в цяла Украйна, като доста от тях се намират в гъсто обитаеми региони. Русия разчита на далекобойни ракети, изстрелвани от личната ѝ територия, с цел да снижи риска за авиацията си от украински зенитен огън.

По оценка на английското министерство на обраната обаче лимитираните ресурси от тези оръжия ще принудят Русия да употребява по-малко усъвършенствани ракети или да поеме по-голям риск за военновъздушните си сили.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР