Огромен триумф на езика и словото. Благодаря на Георги Господинов

...
Огромен триумф на езика и словото. Благодаря на Георги Господинов
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова за успеха на Георги Господинов: Огромен триумф на езика и словото. Благодаря!

„ Огромен успех на езика и словото. Благодаря на Георги Господинов за този подарък тъкмо при започване на този ден. Сигурна съм, че този успех ще има отпечатък и ще усили сензитивно четящите хора “, сподели в ефира на bTV кметът на София Йорданка Фандъкова.

„ Почти бях сигурна, че ще се завоюва, тъй като той е международен публицист. Нямаше по какъв начин на 24 май да завоюва някой различен “, добави столичният кмет.

Наградата беше връчена на гала в Лондон

" Имахме потребност от такова знамение сега. Вярвах, че той ще получи тази премия още сега, в който видях отражението на представянето на романа на Панаира на книгата в Лайпциг. Отношението на хората от всевъзможни националности към „ Времеубежище “ беше явен индикатор, че това следва ", сподели от своя страна служебният министър на културата Найден Тодоров.

" Това е едно знамение, от което би трябвало да сме горди и от което имахме потребност. Имахме потребност от подобен вид чудеса, с цел да можем още веднъж да се обединим като нация и да погледнем с оптимизъм напред ", добави Тодоров.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР