Огромен метален монолит, идентичен на онзи, открит в Юта миналия

...
Огромен метален монолит, идентичен на онзи, открит в Юта миналия
Коментари Харесай

Мистериозният монолит от Юта изникна в... Румъния

Огромен железен монолит, еднакъв на оня, открит в Юта предишния месец, се появи и в Европа. Откритието, направено в Румъния на 26 ноември, изскочи като от нищото ден преди структурата да изчезне без диря в Юта, написа Metro.

Новият монолит е видян на хълма Батка Доамней, покрай град Пиятра Неамт в североизточна Румъния. Според управляващите не е явен притежателят на земята, на която е открита мистериозната находка. Неясно и от кое място се е появила самата находка. Румънските управляващи обаче споделят, че за издигане на монолита е трябвало да се изиска позволение от Министерството на културата.
 Мистериозният монолит от Юта изникна в... Румъния (СНИМКИ)

Металният дирек е висок близо 4 метра и поразително наподобява на този, открит в Щатите, който пък от своя страна изчезна дни след откриването. Властите в Юта се каниха да отстранен нелегално издигнатия " монолит ", само че когато пристигнали на мястото, с цел да свършат това, разбрали, че стълбът към този момент бил отстранен. Никой не знае по какъв начин се е появил там, както и по какъв начин е липсващ.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР