Огромен интерес към клиповете, посветени на Българското председателство на Съвета

...
Огромен интерес към клиповете, посветени на Българското председателство на Съвета
Коментари Харесай

15 400 на час гледат КЛИПА на Българското председателство в социалните мрежи

Огромен интерес към клиповете, отдадени на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Само за първите 48 часа 739 000 души са изгледали клипа за България „ Няма по какъв начин да не се влюбиш в нея “.

Близо 15 400 души на час са гледали българската и британската версия на видеото в обществените мрежи на председателството – това са профилът във Фейсбук и в платформата за видеосподеляне – Vimeo. Клипът е харесан от 11 хиляди души и има 12 хиляди споделяния.

Ето какво споделя младата актриса Лорина Камбурова за присъединяване си в клипа: „ Да обиколя за 10 дни и аз сама по друг метод да видя моята страна и да мога да го показва това на Европа беше необикновено премеждие. Радвам се – вятър, мъгла, сняг, дъжд, слънце, – това е нашата страна и искахме да я покажем по най-различен метод. Срещнахме се с хора, които не чакахме – каталунци, японци – и те показваха своето удивление от това какъв брой свободна е страната, какъв брой им харесва храната и по какъв начин желаят да се върнат още веднъж тук”. И още от нейните думи – какво си спомня Камбурова за фотосите: „ Конете срещнахме, до момента в който карахме. Видяхме 4 пуснати коня, валеше сняг и зелени борове … Нестинарският ритуал, на 3 юни, веднъж в годината – Синеморец, река Велека, човек с голи ръце хваща жаравата и изпада в екстаз… Самата аз съвсем бях събрала границите на кръвно от отмалялост и страсти, само че сега, в който засвири тази типично българска музика, всичко стартира да се оправя “.

Второто видео изброява целите на България по време на нейното европредседателство.

Третият къс филм, който ще демонстрира известни български достижения, ще бъде подготвен напълно скоро.

С тези клипове ще стартират всички официални препоръки в Брюксел и неофициалните в София. Клиповете ще се завъртят и по малките екрани, в това число на британски език и с жестомимичен превод.




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР