Огромен бюст притежава майката на сина на Иво Аръков. Тя

...
Огромен бюст притежава майката на сина на Иво Аръков. Тя
Коментари Харесай

Крава роди от Иво Аръков! Вимето на жена му ще се пръсне

Огромен бюст има майката на сина на Иво Аръков. Тя умерено може да кандидатства за „ Книгата на Гинес ”с нейната близо 150 см.гръд.

Вимето на Габриела Николаева е голямо даже и за най-големите цицомани. А Габи е единствено на 21 година

Тя обаче сама си е отговорна за цялата тази тежест, която носи и която изкривява гръбначния й дирек. Девойката си е набутала цели 2000 кубика силикон общо в гърдите.

Към момента не е известно българка да има по-голям бюст. По всичко проличава, че на Иво Аръков му се е паднала достойнството да допира най-огромната женска гръд у нас.

Връзката сред артиста и силиконовото барби изненадващо се задълбочи, защото разликата във възрастта им е цели 15 години. Когато Габи роди от Иво, всички бяха в потрес.

Оказва се, че Аръков е почитател на обилния бюст. Мика Стоичкова и Мария Илиева, с които той имаш алъш-вериш преди време, също не могат да се оплачат от липса на гърди.

Иво не се трогвал от приказките на сътрудници и познати, че изгората му наподобява на крава. Напротив, това толкоз го възбуждало, че всяка нощ желал да вършат секс в най-различни пози, само че постоянно такива, в които да има допир до гърдите й.

Засега двойката не мисли за брак. Иво към този момент има един бракоразвод и това го стопира да се дами още веднъж. Габи обаче е доста млада и ще желае да се види като младоженка един ден.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Иво Аръков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР