Ограничителните мерки са без алтернатива, докато започне ваксинацията и се

...
Ограничителните мерки са без алтернатива, докато започне ваксинацията и се
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Локдаунът е ненужен, ако няма и масова ваксинация

" Ограничителните ограничения са без конкуренция, до момента в който стартира имунизацията и се предотвратят разпространението на вируса и човешките жертви. Човешкият живот е висшата полезност, нищо друго няма значение, колкото и да е значимо ", сподели Георги Харизанов от Института за дясна стопанска система, член на ГЕРБ и изпълнителен шеф на телевизия " Европа ".
Според него антиваксърството е повода за нежеланието на хората да се ваксинират против ковид и уточни, че единствената неразрешена тематика в медиите, които ръководи, е антиваксърството:
" То е безпределно безконтролно към висшата полезност, какъвто е човешкият живот. Лесно е да кажем, че недоверието в държавното управление е причина за недоверието във имунизациите, само че какво ще кажем за другите държавни управления по света - там не ръководи българското държавно управление. По-скоро казусът е в антиваксърството и тайните теории и във подправените вести, в сравнение с във управляващите тук, тъй като не е нужно някой политик да ни споделя да се имунизираме, споделят го специалисти и лекари ".
Харизанов дефинира локдаунът като непотребен, в случай че не се реализира ограничение на пандемията с всеобща имунизация.
 Харизанов: Който търси безпорядък, ще го откри Харизанов: Който търси безпорядък, ще го откри
" Който търси да откри безпорядък, ще го откри. Който търси да откри здрава логичност, също ще я откри. Естествено, че всяко едно ръководство...
То прикани бизнесът - компаниите и фирмите - да се интересуват и да аплайват по държавните стратегии за финансиране, а и да подават сигнали, когато се почувстват жертва на корупционен напън:
" Продължава да се шири слухът за консултанти, които желаят 50% от средствата. Нека подават сигнали до институциите. Всички сме срещу корупцията, а в това време сме склонни да я поносим, в името на някакъв временен интерес ".
Много мъчно нещо би могло нещо съществено да разклати балансите на върха на българската политика, разяснява Георги Харизанов по отношение на идните парламентарни избори. Той посочи, че това е по този начин поради положението на опозицията.
Според него изборите не би трябвало да бъдат отлагани, само че съобщи, че схваща терзанията на всички, които акцентират здравни претекстове, с цел да не се бърза с насрочването им в края на март. Той беше безапелационен, че президентът би трябвало да вземе решението, тъй като това е едно от нещата, които президентът дефинира в страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР