Ограничават се от утре несъществените пътувания през границата между САЩ

...
Ограничават се от утре несъществените пътувания през границата между САЩ
Коментари Харесай

САЩ и Мексико затварят границата си, освен за търговски обмен

Ограничават се от на следващия ден несъществените пътувания през границата сред Съединени американски щати и Мексико за да се спре разпространяването на ковид, заяви през днешния ден държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпейо, представен от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1717
Границата сред двете страни е една от най-оживените в света. Мярката е взета по сделка сред двете страни, означи той, само че добави, че комерсиалният продан през границата няма да спре. Подобна мярка - прекъсване на всевъзможен "нежизнено значим трафик " за минимум 30 дни, бе въведена преди дни и по границата сред Съединени американски щати и Канада с решение на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския.

Тръмп одобрил стартирането на пазара на пробни медикаменти за COVID-19

В Съединени американски щати към този момент има доказани над 14 200 случая на болест с КОВИД-19 и над 200 умряли, по данни на университета "Джон Хопкинс ".

В Мексико са регистрирани към 160 случая на болестта и единствено един умрял от COVID-19.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1717  Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете  УМБАЛ-Бургас вкара УМБАЛ-Бургас вкара " рандеву " по вайбър за родителите на недоносените бебета  Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР