Ограничава се достъпът до сградата на Комисията за енергийно и

...
Ограничава се достъпът до сградата на Комисията за енергийно и
Коментари Харесай

Ограничава се достъпът до сградата на КЕВР

Ограничава се достъпът до постройката на Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР). Това оповестиха от пресцентъра на Комисията.

Поради влошената епидемиологична конюнктура в страната и в осъществяване на рекомендациите на Националния действен щаб за короновируса по отношение на активността на администрациите, се трансформира режимът на достъп до откритите съвещания на регулатора, планувани за през днешния ден.



На откритите съвещания ще бъдат допускани само представителите на дружествата-заявители, които наложително следва да участват на тях, според условията на нормативната уредба.

Те ще бъдат задължени да съблюдават подхванатите от администрацията на КЕВР ограничения за персонална стерилизация, като за задачата са обезпечени нужните препарати, както на входа на постройката на КЕВР, по този начин и в Заседателната зала – ет.4.

За всички останали заинтригувани лица – публицисти, цивилен, публични и браншови организации и други достъпът в постройката на КЕВР на 13 март 2020 година ще бъде стеснен.

Очаква се Народното събрание да прегледа предлагането на Министерски съвет за изключително състояние поради COVID-19

За тях е обезпечена опцията да проследят откритите съвещания чрез постоянното онлайн лъчение на съвещанията посредством интернет страницата на Комисията.

Предприетите ограничаващи ограничения на този стадий се отнасят за откритото съвещание на 13 март 2020 година При нужда от предприемане на по-строги противоепидемични ограничения, Комисията ще осведоми за това на своята интернет страница.



Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР