Огнян МинчевНе мога да разбера защо повечето свободни, разумни и

...
Огнян МинчевНе мога да разбера защо повечето свободни, разумни и
Коментари Харесай

Спрете да мълчите! България безмълвно се свлича в ничията зона

Огнян Минчев

Не мога да схвана за какво множеството свободни, рационални и самостоятелни обществени представители - публицисти, политически коментатори и анализатори, интелектуалци - пропущат " около ушите си " и не реагират на систематичните внушения на съветската пета колона в България, която сполучливо към този момент повече от десетилетие гладко обръща на изток забележителна част от публичното мнение в България?

Забележете - няма нито един съветски представител - така наречен " русофил ", който да не пази енергично българското несъгласие върху договарянията с Европейски Съюз на районен съд Македония. Нещо повече - всеки, който слага под въпрос целесъобразността на ветото, бива именуван от съветските петоколонници " народен изменник ". Откога съветските националисти в България станаха толкоз огромни български патриоти? Не бяха ли те, които

харизаха на македонизма Пиринска Македония

и с щурм потеглиха да обръщат българите в македонци?

Мисля, че е добре да видите какви облаги инкасира в Македония главният съветски съдружник на Балканите по време на българското несъгласие, с цел да разберете патоса на русофилите - петоколонници. Белград притегли Скопие към своя " дребен Шенген ", закупи телекомуникациите в районен съд Македония и - в частност - контрола върху наличието на множеството кабелни малките екрани на македонска земя. Докато ние решаваме какво би трябвало да желаяме от Скопие с цел да дадем зелена светлина за договарянията, Белград към този момент получи всичко, което изиска. Москва - също. районен съд Македония може вероятно да влезе в Европейски Съюз в несигурно бъдеще, само че наложително след Сърбия. Белград ще бъде патрон на това присъединение. Москва към този момент получава бонуса на разграничените Балкани, в чиито спорове и в " пукнатините " посред им може удобно да се намести великодържавната имперска политика " разделяй и владей ".

Няма ден, през който натрапчивата пропагандна теза за " отговорната Украйна ", посмяла да изиска своята независимост и присъединението си към обединена Европа да не бъде стартирана като дълбокомъдрено

" геополитическо " опрощение за бруталната експанзия на Кремъл против Киев

Да поискаш своята самостоятелност е еднакво на изменничество в светогледа на имперска Москва... И на нейната пропагандна прислуга в София. Истинско предизвикателство е да се изброят лъжите, с които кремълските хибридчици на българска територия стартират една съществена теза - България не е на мястото си в Европейски Съюз и в НАТО. Нейното място е в Евразия.

Откакто стартира съветската експанзия в Украйна тази арогантна теза бе " смекчена " - България трябвало да бъде " неутрална ". Да следи от " равна отдалеченост " по какъв начин Кремъл изтребва един свободен европейски - непосредствен на българите народ.
За страдание, хората, които знаят, че всичко това е неистина, в огромното си болшинство се възмущават, само че мълчат. Националните медии са мощно доминирани от великодържавната имперска агитация. Но освен медиите. Тази агитация се води по университети, във военни поделения, в стотици " профилирани " уеб сайтове. Единствено в обществените мрежи могат да се открият изказани позиции против лавината хибридна агитация, заливаща българското общество.

Защо мълчим?

Не чуваме ли, че от ден на ден младежи - непознаващи близкото ни минало - одобряват тезите на хибридната агитация като истинни и естествени? Не разбираме ли, че в един миг пропагандната война против България ще реализира задачите си - да ни извади от фамилията на европейските нации, да ни остави без протекцията на Североатлантическия съюз и да ни трансформира в лесна жертва за следващо усвояване от изток. Та белким и през днешния ден нашата енергетика, нашата олигархия, нашата корупция и нашият политически безпорядък не носят печата на мощния надзор от страна на сякаш някогашната ни колониална метрополия на североизток?

Всички вие, които разбирате това - спрете да мълчите! Времето да се каже " стига " е през днешния ден.

България безмълвно се свлича в ничията зона,

в разлома сред цивилизования свят и нападателните новоимперски упоритости - както на североизток, по този начин и на югоизток. Губим всякакво почитание от страна на съседите и на сътрудниците си. Ако на следващия ден се надигнем пред неволя - няма да има кой да ни отбрани. Време е да дадем отпор на тази цялостна тактика за " похищение " на България назад под контрола на великодържавната сатрапия. Много скоро ще бъде късно.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР