Огнените знаци са Овен, Лъв и Стрелец. Те се нуждаят

...
Огнените знаци са Овен, Лъв и Стрелец. Те се нуждаят
Коментари Харесай

Диета за огнените зодии

Огнените знаци са Овен, Лъв и Стрелец. Те се нуждаят от доста сила, защото представителите им са извънредно енергични и работливи хора.

Тази сила се набира най-бързо посредством калорични храни. Поради това множеството хора под зодиакалния огнен знак са склонни към напълняване.

Представителите на най-упоритата зодия Овен обожават всичко, което има в състава си месо. Абсолютно всякакво. Когато един Овен е решен да се отърве от непотребните килограми, то първото нещо, от което би трябвало да се откаже, са мръвките.

 Млечни артикули

След това стартира и същинската диета за Овена, през която би трябвало да се пият по най-малко два литра вода, мляко или зелен чай. През деня е позволена потреблението на 200 г сухари от мрачно или пълнозърнесто брашно. През идващите дни би трябвало да се акцентира на обезсолена каша, оризова или овесена.

За Лъва диетата би трябвало да бъде съобразена с кръвната група. Минус при тях е, че тази диета дава своите резултати чак след месец. За Лъва от кръвна група А отслабващо работят кашите и тестените произведения от груби сортове пшеница. Пият се кафе и чай.

За тези от В група са целесъобразни млечно-киселите артикули. Представителите на група АВ би трябвало да натъртват на пилешкото и пуешко месо, овеса, ориза и киселото мляко.

На Лъвовете с нулева кръвна група пък отслабващо работи локалната диета, в която обаче не се включват гарнитури и пикантни подправки.

Най-добра диета за Стрелците е известната такава на американския лекар Харуърд Хей. В този хранителен режим на закуска би трябвало да се ядат плодове и зеленчуци, на обед - белтъчини, а на вечеря - въглехидрати. Вечерята да не е по-късно от 18 часа.

Интервалът сред тези съществени хранения не би трябвало да е по-малко от четири часа. Като междинни закуски до три часа следобяд се ядат пресни плодове (без банани), а след този час - три печени картофа.

 Плодове

В диетата на Стрелеца неразрешени са сладките изкушения и газираното, както и консервираните артикули, най-много плодове.

За огнените зодия неуспехът носи със себе си стрес и отрицателни страсти. Тези страсти ускоряват възприятието за апетит и охота. Затова се стремете да ги избягвате.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР