Огледът на , където един човек загина, а други двама

...
Огледът на , където един човек загина, а други двама
Коментари Харесай

Разкриха кой е предизвикал смъртоносното меле край Бургас

Огледът на, където един човек почина, а други двама пострадаха завърши, предава "Флагман.бг ".

Според непотвърдена информация е открито кой е бил зад кормилото. Това е 37-годишен бургазлия, чието малко име е Живко.

Той е бил на шофьорската седалка, починалият Калоян Спасов на предната пасажерска, а третият пътуващ – бургаският предприемач Величко Тачев – на задна дясна седалка.

Катастрофата стана до фермата за биволи на Величко Тачев.

Цял ден служители на реда организираха подробен оглед, с цел да съберат доказателства, които по неоспорим метод да оказват помощ за установяването на лидера, защото оцелите не могат да бъдат разпитани към момента и е допустимо да си трансферират виновността.

Категорично е изяснено, че 37-годишният Живко е карал с доста висока скорост, взета е кръв за химичен разбор и ще се откри дали е използвал алкохол или опиати.


На този стадий няма данни, че се е провела офроуд гонка по кошмарния път край местността „ Заслона “, каквито клюки имаше през днешния ден в Димчево.

Припомняме, че ПТП-то стана към 7 часа тази заран. Не е известно за какво и по какъв метод лидерът на белия Jeep излиза от пътното платно, удря се в голям камък, а по-късно губи ръководство и се забива във фургона на пазачите. На място издъхва 33-годишния Калоян Спасов от ж.к. “Меден рудник “, а водачът Живко и предприемачът Величко Танев изхвърчат от купето.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР