Оглавил кънтри-класациите в последните месеци, Антъни има четири парчета в

...
Оглавил кънтри-класациите в последните месеци, Антъни има четири парчета в
Коментари Харесай

„Продавам душата си, работейки цял ден...”

Оглавил кънтри-класациите в последните месеци, Антъни има четири части в челната десятка на iTunes, в това число първото място за Rich Men North of Richmond („ Богатите мъже на север от Ричмонд ”). Той споделя, че е отхвърлил предложения за Щатски долар 8 милиона и не желае да е в „ светлината на прожекторите ”.

Във Фейсбук предходната седмица Антъни разкри паниките си за общественото разделяне, превзело Съединени американски щати. Хитът му Rich Men North of Richmond завладя онлайн-платформите и изстреля създателя си на върха. Парчето клейми упадъка на модерна Америка и тежкия живот на елементарните американци, разобличавайки системата за наблюдаване, обезценяването на $, високите налози и културата на замяна на полезностите, пишат и „ най-лютите ” критици.

„ Прекарах доста нощи в безизходност, че най-великата страна бързо се обезличава. Не желая 6 туристически рейса, 15 ремаркета и аероплан. Не желая да изсвирвам на игрища, не желая да бъде в светлината на прожекторите. Написах музиката си, тъй като страдах. Без редактиране, без сътрудник, без...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР