ОФК Локомотив (Г.Оряховица) се събира за първа тренировка на 08.01.2019

...
ОФК Локомотив (Г.Оряховица) се събира за първа тренировка на 08.01.2019
Коментари Харесай

Локо започва подготовка на 8-и януари, защитник удължи договора си с клуба

ОФК Локомотив (Г.Оряховица) се събира за първа подготовка на 08.01.2019 година Всичко на футболистите е изплатено, а тимът на " железничарите " приключи във финансова непоклатимост 2018 година.

" Събираме се на 08.01.2019 година за първа подготовка и начало на подготовката за новия полусезон. Тогава ще са ясни имената на новите попълнения в нашия тим. Ще срещнем момчетата с задачите и дилемите пред тима преди началото на пролетта. Няма да се борим за оставане и живуркане в групата, преговаряме с много футболисти, само че ще подберем това, което ни е нужно. Искаме да работим в вероятност, да създадем с треньорския щаб една здрава сплав сред рутината и младостта в дълготраен проект. Контролите са конкретизирани - ще бъдат осем на брой.

Стартираме първата на 23.01. /вторник/ против ПФК Ботев (Пловдив). Надявам се всички да са здрави, с цел да създадем една хубава подготовка преди началото на полусезона във Втора Професионална лига. Желанието ни е да вдигнем конкуренцията в тима. Който се влага най-вече и работи старателно в подготвителния развой, той ще бъде в титулярния състав. Този, който покаже най-голямо усърдие, той ще е, битката за място ще вдигне безспорно равнището на тима. Сплав сред рутина, младост и себераздаване - подобен желая да виждам Локомотив (Горна Оряховица) в идните мачове! ", съобщи старши треньорът Красимир Мечев, който пое тима в края на предходната година.

" Старши треньор ОФК Локомотив (Г.Оряховица) е Красимир Мечев. Кондиционен треньор ще бъде Илия Пендов. Помощник треньор остава Марин Байчев (с него тимът приключи на осмо място през есенния полусезон на Втора Професионална лига). Биян Саид е треньор на вратарите, а Лъчезар Русев работещ в ДЮШ, ще натрупа опит с мъжкия тим, описа президентът на клуба Георги Бижев.

" На футболистите всичко е изплатено за разлика от доста тимове във Втора Професионална лига и не изискуем нито лев на снабдители и хотели, а отговорностите към Национална агенция за приходите фрапантно понижават. Завършваме 2018 година финансово постоянни. Тихомир Трифонов-Херо удължи контракта си до 2021 година. В тима остава и опитният пазач Евгени Александров, който бе постоянен на вратата макар спекулациите, че ще играе в чужбина.

Разполагаме с доста добра подготвителна база в гр. Долна Оряховица и преценихме, че не е нужно да се разхищават финансови средства за лагери. Подготовката на тима ще се организира напълно при домашни условия ", сподели още президентът на клуба Георги Бижев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР